Курсанти са удостоени със стипендии от Фондация „Еврика“ 

 

На 12.12.2019 година на официална церемония в Националния политехнически музей – гр. София бяха наградени със стипендии: курсант старши сержант Мирослав Димитров от Факултет „Артилерия ,ПВО и КИС“ гр. Шумен и курсант старшина Полина Петкова от факултет "Авиационен" гр. Долна Митрополия. Стипендиите на лауреатите бяха връчени лично от академик, инж. Кирил Боянов в присъствието на изпълнителния директор на фондация „Еврика“ г-жа Боряна Кадмонова.

Гореспоменатите курсанти са удостоени с едноименни стипендии за постижения в овладяването на инженерните науки в областта на машиностроителните технологии на името на акад. Ангел Балевски – курсант сержант Мирослав Димитров и за постижения в овладяването на инженерните науки в областта на електрониката, автоматизацията и електротехниката на името на акад. Димитър Мишев – курсант старшина Полина Петкова.

На събитието присъствали и официални гости: проф. д-р Виктор Златков, ДМ ректор на Му-София, заместник ректор на Софийски университет доц. д-р Георги Вълчев, заместник началник по ВВС на НВУ „Васил Левски“ полк. Ивайло Ангелов, заместник ректор на Шуменски университет доц. д-р Росица Давидова-Маджарова и проф. д-р Костадин Костадинов, съветник на министъра на образованието и науката.

 

                                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Страницата е обновена на 16 декември 2019, 08:01 часа
Назад
Върни се горе