Заместник-декан на Факултет "Артилерия, ПВО и КИС"
 
полк. проф. д-р инж. Чавдар Николаев Минчев

 полк. доц. д-р инж. Калоян Атанасов Илиев

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е обновена на 20 юни 2022, 12:06 часа
Назад
Върни се горе